PRIVACYBELEID

- PERSOONLIJKE GEGEVENS EN COOKIES -

Als onderdeel van zijn commerciële activiteit is het bedrijf W2 SAS verplicht om informatie over u te verwerken. Door bijvoorbeeld op onze websites of onze mobiele en digitale applicaties te browsen, door een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief in te vullen, door op een advertentielink te klikken die we u aanbieden, stuurt u ons informatie, waarvan sommige u waarschijnlijk kunnen identificeren. persoonlijke gegevens ").

 

Dit privacybeleid informeert u over hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken. We nodigen u uit om deze aandachtig te lezen.

Het bedrijf W2 SAS streeft ernaar om belang te hechten

essentieel om de privacy van zijn klanten en potentiële klanten, sitegebruikers, te respecteren

internet dat het beheert en de vertrouwelijkheid van hun persoonlijke gegevens.

Daarnaast moet u er meer over weten.

W2 SAS verbindt zich ertoe de door haar verwerkte gegevens te verwerken in overeenstemming met de regelgeving

van toepassing zoals wet nr. 2018-493 van 20 juni 2018 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en

vrijheden en de algemene verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens (verordening

algemene gegevensbescherming: AVG).

Daarnaast moet u er meer over weten.

ARTIKEL 1: Definities

Daarnaast moet u er meer over weten.

- Persoonsgegevens: alle informatie die betrekking heeft op een natuurlijk persoon

waarschijnlijk direct of indirect worden geïdentificeerd.

- Verwerking van persoonlijke gegevens: elke bewerking of samen

bewerkingen met betrekking tot dergelijke gegevens, ongeacht het gebruikte, geautomatiseerde of

nee (verzameling, opname, organisatie, conservering, aanpassing, wijziging,

extractie, raadpleging, gebruik, communicatie door verzending, uitzending of enige andere

vorm van verstrekking, verzoening of onderlinge verbinding, blokkering, wissing of

verwoesting, ...).

- Cookie: een cookie is een klein computerbestand, een tracer, dat bijvoorbeeld wordt geplaatst en gelezen

bij het bezoeken van een website, het lezen van een e-mail,

de installatie of het gebruik van software of een mobiele applicatie, ongeacht de

type terminal dat wordt gebruikt (computer, smartphone, digitale lezer, videogameconsole

verbonden met internet, enz.).

Daarnaast moet u er meer over weten.

ARTIKEL 2: Verantwoordelijk voor de verwerking

Daarnaast moet u er meer over weten.

De verantwoordelijke voor het verwerken van de persoonsgegevens waarnaar hierin wordt verwezen, is het bedrijf

Daarnaast moet u er meer over weten.

W2 SAS, met hoofdkantoor op 23 Rue de clocheville 37000 Tours, Frankrijk, op

SIRET 80894245200026- APE 4690 Z

Daarnaast moet u er meer over weten.

Beheerder: de heer Willy Gougeard

ARTIKEL 3: Verzamelde gegevens

Daarnaast moet u er meer over weten.

Aard van de verzamelde gegevens

Als onderdeel van de activiteit van W2 SAS moeten we mogelijk gegevens verzamelen

volgende persoonlijke gegevens: uw titel, achternaam, voornaam, postadres, land van verblijf, status

professional, SIRET-nummer, intracommunautair btw-nummer, e-mail, wachtwoord, adres

IP, gedeeltelijk creditcardnummer, domeinnaam van uw website.

Procedures die aanleiding geven tot het verzamelen van persoonsgegevens:

- commerciële prospectieformulieren (titel, achternaam, voornaam, e-mail, IP), vereist het

voorafgaande verzameling van uw toestemming;

- registratie als lid en gebruik van de functionaliteiten van onze websites

(titel, achternaam, voornaam, postadres, land van verblijf, professionele status, nummer

SIRET, intracommunautair btw-nummer, e-mail, wachtwoord, IP, domeinnaam van

uw website), is gebaseerd op een contractuele basis;

- aankoop van een product of dienst op een van onze websites (titel, achternaam, voornaam, adres

postdienst, land van verblijf, professionele status, SIRET-nummer, btw-nummer

intracommunautair, e-mail, IP, gedeeltelijk bankkaartnummer), is gebaseerd op een

contractueel.

Het doel dat het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens vereist, kan zijn:

- de operationele vereisten van onze websites, registratie, identificatie van

leden- en accountbeheer, toegang tot inhoud en diensten.

- de beveiliging van onlinetoegang tot netwerken en IT-infrastructuur, de bescherming van

gegevens, indringingsdetectie of illegale activiteiten

- het verzamelen van verplichte juridische, boekhoudkundige en juridische informatie

- de commerciële prospectie die nodig is voor de activiteit van de onderneming

Daarnaast moet u er meer over weten.

ARTIKEL 4: Ontvangers van gegevens - onderaannemers

Daarnaast moet u er meer over weten.

Uw persoonsgegevens zijn uitsluitend bedoeld om te worden gebruikt door W2 SAS

Ze kunnen echter worden doorgegeven aan onze hieronder vermelde onderaannemers:

- OVH-bedrijf: websitehosting, cloudservice, mailboxbeheer

- bedrijf C2C Conseils: boekhoudkundige diensten

- MAIJET-bedrijf: e-mailsysteem

Daarnaast moet u er meer over weten.

W2 SAS verkoopt of verhuurt uw persoonsgegevens niet aan derden.

Bij illegale activiteiten, verdenking van illegale activiteiten, voor opsporingsdoeleinden of

bij gerechtelijke vorderingen kunnen uw persoonsgegevens op verzoek worden overgemaakt aan

gerechtelijke of controlerende autoriteiten: politie, rijkswacht, magistraat, departementale directie van

bescherming van de bevolking (ex DGCCRF), fiscale of sociale diensten enz ...

De persoonlijke gegevens die rechtstreeks door W2 SAS worden verzameld en verwerkt, zijn

exclusief opgeslagen in Frankrijk, in de databases van de OVH-bedrijfsservers.

Daarnaast moet u er meer over weten.

ARTIKEL 5: Rechten

Daarnaast moet u er meer over weten.

In overeenstemming met de geldende wetgeving heeft u recht op toegang, rectificatie,

verwijdering, verzet en beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens.

U kunt een overdraagbaarheidsverzoek doen voor de gegevens die u heeft verstrekt en die zijn

noodzakelijk voor het contract of de verwerking waarmee u heeft ingestemd.

U kunt uw persoonlijke gegevens vrijelijk inzien, wijzigen of verwijderen, behalve verplichtingen

legaal (boekhouding, belastingen, controles) om ze door W2 SAS te houden.

U kunt ook instructies geven met betrekking tot het bewaren, wissen en

mededeling van uw gegevens na uw overlijden.

U kunt uw rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen, onder vermelding van uw naam, voornaam, postadres en een bijlage

een kopie van beide zijden van uw identiteitsbewijs, door:

Daarnaast moet u er meer over weten.

- e-mail: contact@wabdesignhkg.com

- telefoon: +33 2 47 52 82 32

- post: W2 SAS, 23 rue de clocheville 37000 Tours, Frankrijk.

Daarnaast moet u er meer over weten.

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken of u afmelden voor ontvangen nieuwsbrieven

van W2SAS met behulp van de afmeldlink onderaan elk verzonden bericht.

U kunt, in geval van een geschil, een klacht indienen bij de CNIL waarvan

contactgegevens zijn te vinden op het internetadres http://www.cnil.fr

Daarnaast moet u er meer over weten.

ARTIKEL 6: Cookies

Daarnaast moet u er meer over weten.

De W2 SAS-site maakt gebruik van cookies die bedoeld zijn om de navigatie te vergemakkelijken.

op de site ,, en vereenvoudig uw aankoopproces.

Type geplaatste cookies:

De cookies die W2 SAS gebruikt, zijn functionele cookies. Zij staan ​​toe

bepaalde functies van de sites beheren, de verbinding met de website vergemakkelijken, meer maken

aangenaam het koopproces van de consument.

Beheer van cookies

De belangrijkste werking van ons aangesloten systeem is gebaseerd op het gebruik van een cookie

met een anonieme identificatie. U heeft de mogelijkheid om de installatie van deze cookie te weigeren

uw apparaat, maar dit zal de toegang tot de aangeboden service in gevaar brengen.

De acceptatie van de cookie die de verbinding met de W2SAS-site vergemakkelijkt, is ter beoordeling van het lid

geregistreerd op het moment van verbinding met de site en op elk moment met één klik te wijzigen.

Daarnaast moet u er meer over weten.

ARTIKEL 7: Beveiliging

Daarnaast moet u er meer over weten.

W2 SAS neemt alle nodige maatregelen om de gegevensbeveiliging te waarborgen

persoonlijke gegevens die het verzamelt.

Toegang tot beveiligde databases wordt rechtstreeks beheerd door

W2 SAS De servers zijn onderhevig aan beperkte toegang door gebruikersnaam en sterk wachtwoord,

De servers worden gehost in zeer veilige OVH-datacentra

ARTIKEL 8: Bewaartermijn van gegevens

Om aan zijn wettelijke verplichtingen te voldoen of om de nodige elementen aan te brengen

zijn rechten doen gelden (boekhouding, belastingen, tracering van toegang, enz.), mag W2 SAS S het

gegevens onder de voorwaarden voorzien in de regelgeving.

De bewaartermijn van uw persoonlijke gegevens is afhankelijk van het doel ervan

collecties

Daarnaast moet u er meer over weten.

Gebruikersgegevens (identiteit, elektronische contactgegevens, gebruiksgeschiedenis van

services), waardoor de werking van websites beheerd door W2 SAS mogelijk is

drie (3) jaar bewaard vanaf het einde van de commerciële relatie

Daarnaast moet u er meer over weten.

De gegevens met betrekking tot het beheer van uw account worden bewaard gedurende een periode van

drie (3) jaar na hun verwijdering

Daarnaast moet u er meer over weten.

De boekhoudkundige documenten en vouchers worden tien (10) jaar bewaard als bewijs

Accounting ;

Daarnaast moet u er meer over weten.

 Gegevens die waarschijnlijk het voorwerp uitmaken van een gerechtelijke vordering (gegevens van

verbinding, identiteit, contactgegevens, transactiegegevens) zijn

één (1) jaar uit hun verzameling bewaard.

Daarnaast moet u er meer over weten.

ARTIKEL 8: Informatie bij gegevensdiefstal

Daarnaast moet u er meer over weten.

Als, ondanks alle beschermingen die door W2 SAS en zijn onderaannemers zijn geïmplementeerd,

sommige van uw persoonlijke gegevens hebben een inbreuk op de beveiliging ondergaan, zegt W2 SAS

om u binnen de wettelijke termijnen te informeren.

Deze wettelijke informatieverplichting kan niet worden geïnterpreteerd als een erkenning van

aansprakelijkheid of nalatigheid van W2 SAS of haar onderaannemers.

ARTIKEL 11: Wijziging van ons privacybeleid

W2 SAS behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen

moment, in het bijzonder in toepassing van de wijzigingen die zijn aangebracht in de wet- en regelgeving in

dwingen. U wordt via onze website of per e-mail op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Daarnaast moet u er meer over weten.

Daarnaast moet u er meer over weten.

Daarnaast moet u er meer over weten.

Daarnaast moet u er meer over weten.

Daarnaast moet u er meer over weten.

Daarnaast moet u er meer over weten.

Daarnaast moet u er meer over weten.